
הפריט נוסף לסל הקניות שלך
סוג התוכן: | עבודה אקדמית |
מסלול לימודים: | מנהל עסקים,כללי |
שם קורס: | ניהול מערכות מידע |
דירוג: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תיאור: | לטכנולוגיות ומערכות מידע חלק גדול ובולט בפעילות שבעולם העסקים של ימינו. הדבר בא לידי ביטוי כבסיס לקיומו של כל עסק בעולם כמעט, בכל רמה ובכל סוג. העבודה מספקת תוצרים מניתוח הסביבה, בחירה באסטרטגיה ובמטרות כלליות למסעדה, הצעת מטרות בתחום IS/IT, הליך ארבעת השלבים הראשונים ב-SDLC כולל בחירה בשיטת הרכישה ובסוג מערכת המידע הדרושה, וכן מסקנות והמלצות לארגון בהתאם. תהליך המחשוב הארגוני מהווה את החלק החשוב בעבודה ובעיקר שלבי האפיון והעיצוב הכוללים תרשימי IFD, DFD, ERD וסכימת בסיס נתונים. המסקנה העיקרית העולה מן העבודה היא שעל המסעדה להטמיע מערכת מידע מסוג TPS כמו גם מערכת מידע מסוג MIS. |
תגיות: | מנהל עסקים,כללי,דרבי,ניהול מערכות מידע ,מערכת לניהול מידע במסעדה- כניסה לתהליך מחשוב ארגוני,2007, |
נושא: | מערכת לניהול מידע במסעדה- כניסה לתהליך מחשוב ארגוני |
שנה: | 2007 |